het eiland van arianna (ebook) 9781547510108
  • Comenzar a leer

HET EILAND VAN ARIANNA EBOOK


Valora este libro

$109.21

$103.75

Acerca del eBook
  • Formato: EPUB - SIN DRM
  • Editoral: BABELCUBE INC.
  • ISBN: 9781547510108
Arianna Corsi, jonge carrière single, kreeg de onverwachte uitnodiging van haar zus Sara, archeoloog, om naar het Griekse eiland Naxos te komen in de Cycladen archipel. Hun relatie is altijd heel moeilijk geweest en Arianna, nu alleen achtergebleven na de dood van hun moeder, besluit om een sabbatical bij de bank te nemen en van Milaan naar Griekenland te vertrekken. Maar bij haar aankomst in Naxos, in de week vóór het orthodoxe Pasen, wacht haar een schokkende realiteit: Sara lijkt op mysterieuze wijze in het niets te zijn verdwenen!
Zo begint haar ongelooflijk eiland avontuur op zoek naar haar zus, met de hulp van Stamos Crispo, een fascinerende en vasthoudende buurman, die afstamt van de oude Italiaanse adel die Naxos eeuwenlang regeerde. In het volgen van Saras sporen, samen met Stamos en zijn bizarre vriend, Kostas, ontdekt Arianna de louche affaires van een gevaarlijke criminele organisatie.
Tijdens dit verbazingwekkende verhaal, vol wendingen en gedurfde ontsnappingen, blijft ze betoverd door de majestueuze schoonheid van de Griekse eilanden, de warme en gastvrije mensen, van de plaatsen waar de geschiedenis en mythologie gegrondvest zijn in oude tradities. De nabijheid en begeleiding van Stamos leiden haar tot de ontdekking van de onweerstaanbare magie van deze hoek van de Middellandse Zee, door middel van ervaringen van het eenvoudig dagelijkse leven, op een ironische en soms zelfs leuke manier. De affiniteiten en tegenstellingen, die de twee volkeren delen, worden confronterend besproken.
Onvermijdelijk staat Arianna voor de belangrijkste keuze van haar leven...
Vrij geïnspireerd op een echt gebeurd nieuwsfeit van 2006.

Inseparables, comprar "HET EILAND VAN ARIANNA (EBOOK)" junto con:

Opiniones "HET EILAND VAN ARIANNA (EBOOK)"

No hay opiniones para este producto

Hazte un hueco en Casa del Libro, regístrate